Irtojäätelöt testissä

Ensin ajattelin laittaa vain itselleni puhelimeen muistiinpanoja eri firmojen irtojäätelömauista, kun ei muista minkä valmistajan mikäkin maku toimi ja mikä ei.. Tuli sitten mieleen että tästä saattaisi olla muillekin hyötyä.

Minetin mansikka ja vanilja

Ehdoton, itsellekin suurena yllätyksenä tullut, suosikki on Pappagallon vanilja. Runsaasti makua aidosta vaniljasta ja sopivan pehmeä nuolemalla nautittavaksi, 6/5. Harmi vain, ettei Pappagallon kioskeja ole Tampereella…

Minetti

Mansikka: raikas, hieman esanssinen kuitenkin. Mukana olevista mansikkapaloista en osannut päättää onko plussaa vai miinusta, 4/5.

Vanilja: yksinkertaisesti mauton, 2/5

Valio

Minttusuklaa: vetinen, suklaan (makua) liian vähän ja minttua ehkä hieman liikaa. Suurin miinus kuitenkin tuo vetisyys, 2/5. Muutenkin valitsen Valion kioskit ehkä viimeisenä.

3 kaveria

Suklaa-pähkinäkinuski (puikko). Ei olisi tunnistanut vegaaniseksi, jos ei olisi tiennyt. Todella täyteläinen, ja omaankin makuun aika makea. Tosi hyvä kuitenkin kokonaisuudessaan, hyvä että tuli tänä kesänä testattua. 4/5

Vastaa