TULOKSIA-VALMENNUS

TULOKSIA –VALMENNUSPAKETTI

Tällä valmennuspaketilla saat tuloksia kohtuuhinnalla.

Kahden viikon välein tapahtuvien fyysisten valmennustapaamisten lisäksi paketti sisältää kuukausittain vaihtuvat tehtävät, jossa opettelet päivittäiseksi rutiiniksi sinulle olennaista elintapaa. Uusia rutiineja muodostamalla saamme aikaan pysyviä tuloksia jojoilun sijaan.

Tehtävä voi liittyä ravintoon, kuten tasapainoisen aamupalan syömisen opetteluun, proteiininsaannin sisällyttämiseen muillekin kuin lämpimille ruoille, vedenjuomisen lisäämiseen riittävälle tasolla, tai vaikkapa riittävän unen määrän turvaamiseen. Saat tehtävästä tulosteen, johon merkkaat päivittäin oletko onnistunut tehtävässä. Tilivelvollisuus parantaa alussa toteutusprosenttia. Nämä tehtävät ovat toimivia, oli tavoitteeseen sitten rasvanpoltto tai lihasten kasvatus.

Esimerkki tehtävälomakkeesta

Viikottaisessa puhelin- tai chatkeskustelussa käymme läpi miten tehtävä on sillä viikolla onnistunut, ja samalla pääsemme muutenkin käymään läpi mennyttä viikkoa ja mieltäsi mahdollisesti askarruttavia kysymyksiä. Olemme siis viikottain yhteydessä vaikka fyysisiä tapaamisia on vain kahden viikon välein, joten pysyn hyvin kartalla tilanteestasi ja voin auttaa sinua joustavammin mahdollisten haasteiden kanssa…

Useampien kontaktien vuoksi saan muodostettua myös syvemmän ymmärryksen sinusta, mikä auttaa minua löytämään juuri sinulle SOPIVAT ratkaisut nopeammin.

Valmennuksen aluksi teemme luonnollisesti haastattelun lisäksi monipuoliset lihaskunto-, kehon koostumus-, kestävyys- ja liikkuvuustestit, jotta saamme muodostettua sinulle sopivimman harjoitusohjelman heti alkuun. Ymmärrys sinusta ja kehosi toiminnasta lisääntyy kuitenkin tapaamis tapaamiselta, jonka mukaan harjoitusohjelmaakin päivitetään säännöllisesti kunnes sinulle sopivin harjoitusohjelma on hioutunut. Toki adaptaatioiden jatkamiseksi täydellinenkään harjoitusohjelma ei ole täydellinen ikuisesti, vaan sitä tulee muuttaa 4-8 viikon välein.

Tämän valmennuksen kesto on vähintään 3 kuukautta, jotta ehdimme muodostamaan rutiineiksi riittävän monta olennaista elintapaasi ja saamme muodostettua sinulle sopivimman harjoituskokonaisuuden, eli käytännössä TULOKSIA. Kolme kuukautta on myös sellainen aika, jossa syntyneitä tuloksia jo alkaa huomaamaankin.

TULOKSIA –valmennuspaketin on 197 € kuukaudessa. OSTA lähettämällä tietosi alla olevalla lomakkeella.

Sisältö kertauksena:

– alkuhaastattelu, ja kattavat lähtötestit (lihaskunto, liikkuvuus, kestävyys, kehon koostumus)

– välitestit kuukausittain kehon koostumuksen osalta (paino, rasva, lihas)

– lopputestit (lihaskunto, liikkuvuus, kestävyys, kehon koostumus)

– fyysinen valmennustapaaminen kahden viikon välein

– viikottainen etätapaaminen

– kuukausittain vaihtuva elintapoihin liittyvä tehtävä

– tilivelvollisuus tehtävän toteuttamisesta ja seuranta

Tietosi: