Enemmän hyvää, vähemmän huonoa -verkkovalmennus

Enemmän hyvää, vähemmän huonoa -verkkovalmennus keskittyy nimensä mukaan lisäämään hyviä tapoja ravinnossasi ja syömätottumuksissasi, jolloin huonommille valinnoille jää luonnollisesti vähemmän tilaa. Näin saadaan kaloreiden saanti säätymään itseohjautuvasti sopivalle (alemmalle) tasolle ja se mahdollistaa painosi säätymisen ihannetasolle.  Valmennus perustuu yhden (ravitsemuksellisen) tavan opetteluun kuukausi kerrallaan ja kyseisen tavan automaatioksi muuttamiseen. Tällöin pysyvämpien muutosten juurruttaminen arkirutiineihin pikavoittojen sijaan on todennäköisempää, kun et joudu tekemään asioita tahdonvoimalla, vaan ne ovat sinulle jo automaatio, tapa.

Katso lyhyt esittelyvideo valmennuksesta: https://www.youtube.com/watch?v=nHorOi2NTNw

Saat ladattu valmennuksen kattavan ilmaisversion osoitteesta: https://harrimannisto.com/enemman-hyvaa-vahemman-huonoa-verkkovalmennus/enemman-hyvaa-vahemman-huonoa-verkkovalmennus-ilmaisversio/.

Maksullisen version hinta on 19,90 € kuukaudessa sisältäen kuukausittain vaihtuvat tehtävät ja käyttöoikeuden kaikkeen sisältöön. Maksullisen version kokonaiskesto on 6 kk. Voit milloin tahansa lopettaa valmennuksen. Maksullisen version saat tilattua täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen.