Vertikaalihyppy-verkkovalmennus

”Palloiluhallin punttisalilla oli levy, jossa pääsi mittaamaan kuinka korkealle pystyy hyppäämään. Muistan että lukioikäisenä tuota tuli useasti testattua ja lukema oli sitkeästi aina 40 sentin luokkaa. 16-vuotiaana aloitin aktiivisen voimaharjoittelun, mitä jatkuikin 20 vuoden ajan. Jo vuosia voimaharjoitteena olin vierailemassa kaverini luona Jyväskylässä ja monitoimitalon tapahtumassa liikuntatieteellisen kaverit olivat mittaamassa nousukorkeutta ponnistuslevyllä. Päätin mielenkiinnosta raapaista ja lukemaksi tuli selvästi yli 50 cm, vaikka hyppy tehtiin kädet lanteilla ja alastopista. En myöskään ollut tehnyt nopeusvoimaa tuohon aikaan juurikaan (mitä tässä valmennuksessa tehdään), vaan tuo 50%:n tulosparannus hyppykorkeuteen tuli pelkästään maksimivoiman kerryttämisellä alavartaloon. Pisteen vetäjätkin kysyivät harrastinko jotakin räjähtävyyttä vaativaa lajia.”


Vertikaalihyppy-verkkovalmennus on parhaillaan työn alla. Jätä yhteystietosi alle, mikäli haluat että ilmoitamme sinulle valmennuksen valmistumisesta.

Vastaa