Tuorepuuro on uusi smoothie

Tuorepuurot ovat nyt in. Ei ihme, tekeminen vie vain vähän aikaa, sen voi ottaa mukaan evääksi ja siitä saa helposti ravintorikkaan aamu- tai välipalan. Tuorepuuro on uusi smoothie! Näillä ravintovalmentajan periaatteilla kokoat herkullisen ja ravitsemuksellisesti tasapainoisen tuorepuuron.

Omena-kanelituorepuuro

  1. Kaurahiutaleita, maitoa ja maustamatonta jogurttia suhteessa 1:1:1. Naisille 1 dl jokaista ja miehille 1-2 dl.
  2. Pähkinöitä tai siemeniä 1-2 peukalollista. Tiesitkö? Pähkinöiden ja siementen ravintoarvo paranee liottaessa.
  3. Proteiinia raejuustosta tai proteiinijauheesta. Raejuustoa ½ pyöreä prk naisille ja 1 prk miehille. Jauhetta 1 mitallinen.
  4. Hyppysellinen suolaa. Mausteina kanelia, tai kuivattuja marjoja/hedelmiä jos energiavarastosi kaipaavat täydennystä. Kaneli muuten auttaa pitämään verensokerin tasaisena.
  5. Koristele aamulla yhdellä punaisella omenalla. (jos ehdit)

Kohdat 4 ja 5 optioita, jos viitseliäisyys tai aika ei riitä.

Valmistus:

Sekoita ainekset keskenään illalla valmiiksi nautinta-astiaan, esimerkiksi sekoituspulloon ja laita yöksi jääkaappiin ”hautumaan”. Syö aamupalaksi, tai ota vaikka töihin mukaan yhdeksi täysipainoiseksi välipalaksi.

Saat Pro Coach -valmennuksemme starttioppaassa HETI käyttöösi alta löytyvän kuvan lisäksi muitakin vastaavia ARKEA välittömästi HELPOTTAVIA ohjeita sekä sinulle räätälöidyn terveellisen kauppalistan!

Ilmoittaudu ma 16.1. alkavaan valmennukseemme:

Vain 29  € kuukausi, ei sitoutumista.

 img_2049

 

Vastaa