Harri Männistö

43-vuotias valmentaja Nokialta. Reilusti yli 20 vuoden ajan olen imenyt asiaa harjoittelun,  ravinnon ja levon (palautumisen) kolminaisuudesta. Viimeisen 10 vuoden aikana kiinnostus on siirtynyt enemmän henkiseen kehittymiseen ja kokonaisvaltaisempaan harjoitteluun/hyvinvointiin vanhoja kiinnostuksen kohteita unohtamatta.  Valmentanut olen vuodesta 2015. Aiemmassa ammatissani toimin tuoteasiantuntijana ravintolisäyrityksessä, jona aikana kirjoitin myös kirjan lisäravinteista. Pohjakoulutukseltani olen ulkomaankaupan tradenomi. Nykyään koen että yleistä toiminnallisuutta, ja sitä kautta hyvinvointia, kehittävä harjoittelu sekä kokonaisuuden huomioiden on sitä mistä valtaosa nykypäivän ihmisistä hyötyy eniten.

Valmennan Kuntokeskus Liikuissa Pirkanmaalla, sekä teen voimavalmennusta nuorille kilpa-aerobiccaajille.

Lue lisää koulutuksestani ja kokemuksestani täältä: https://harrimannisto.com/credits/

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: