Miten geenitestaus toimii? Osa 1, näytteenanto

Tämän näköinen paketti tosiaan saapuu postilaatikkoosi, kun olet ravitsemus- ja liikuntageeniesi testin Tapamuutokselta tilannut.


Pakkaus sisältää näytteenottovälineet, näyteputkilon ja palautuspussin sekä palautuskuoren.

 

 

 

Näytteenotto: Liitä näyteputkilo sekä suppilo yhteen. Mikäli putken pohjalla oleva neste on sakeaa, lämmitä putkea muutama minuutti käsissäsi. Huom! Näyteputki kannattaa avata varovasti, ettei käy kuin minulla ja putken pohjalla oleva stabilointiaine läiky syliin. Siinä meni se putki😅

Älä myöskään syö, juo, polta tai jauha purkkaa 30 minuuttiin ennen sylkinäytteen antamista. Verta sylkinäytteen mukaan ei saa joutua vuotavista ikenistä, eikä sylkinäytettä tule antaa ensimmäiseksi aamulla, vaan päivän aikana.

Valuta sylkeä putkiloon siihen varovasti kierretyn suppilon läpi 2 ml:n rajaan asti (ilman vaahtoa). Kierrä suppilo pois putkesta ja laita sen tilalle putken suojana alun perin ollut korkki. Sekoita sylki stabilointiaineeseen ravistamalla putkea voimakkaasti muutaman kerran. Säilytä näyte huoneenlämmössä, jos et postita sitä heti. Ei jääkaapissa!

Sitten vain suljettu näyteputki palautuskuoreen, henkilötietolomake mukaan, kirje postilaatikkoon ja malttamattomana tuloksia odottelemaan!

Voit tilata ravinto- ja liikuntageeniesi testauksen kauttani hintaan 299€ lähettämällä nimesi ja osoitteesi sähköpostilla: info@tapamuutos.fi

Vastaa