Ravintostatus kunnossa myös vähähiilihydraattisella, todistetusti!

Testasin uutta ravintoanalyysiohjelmaani syöttämällä siihen mielenkiinosta eiliset syömiseni. Kuten kuvasta alta näkyy, ei pahempia vajeita havaittavissa mikroravinteidenkaan (vitamiinit&mineraalit) osalta, päinvastoin. Ei tarvi Beroccaa! 

Ainoa missä on hiukan vajetta on ravintokuitu. Kuitupitoisten kasvisten, kuten parsa- ja kukkakaalin syömistä voisi siis hiukan lisätä. Tosin syötin ohjelmaan tuoreet ehkä hieman alakanttiin ja vatsakin on kyllä toiminut hyvin…

Aika hyvin osunut tavoitteeseen myös tuo makrojen suhde kokemusperäisen intuition avulla (65% R, 30% PR, 5% HH). Kun niukkahiilihydraattisen ruokavalion kokoaa oikein, ei esimerkiksi virallisten tahojen varoittelemasta C-vitamiinin puutteesta todellakaan ole pelkoa. MUTTA, se täytyy osata koota oikein, missä suosittelen kääntymään ammattilaisen puoleen 🙂

Jos haluat hakkeroida oman ruokavaliosi ravintoanalyysiohjelmalla, lähetä nimesi ja yhteystietosi alta,  niin otan yhteyttä.

Eiliset syömiset näyttivät tältä. Kuvista puuttuu välipaloina syödyt kourallinen siemeniä/pähkinöitä sekä neljä keitettyä kananmunaa porkkanalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s