Pienistä puroista kasvaa iso virta

Tämä tuttu sanonta pätee myös syömisiin. Jos haluat pudottaa painoa tai kiinteytyä, niin mieti mitä pieniä puroja sinun päivittäisissä syömisissä on, joista päivän mittaan yhdessä kertyy yllättävän suuri kalorikuorma?

Voi olla että juuri nämä pienet purot, jotka ohitat olankohautuksella, ovat syynä siihen että painosi ei lähde laskemaan. Yhdessä kun ne kasvattavat päivän kalorilaskua huomaamatta.

Esimerkkeinä tällaisista voivat olla vaikka reippaat määrät Oivariinia leipien päällä, leivät pääaterioiden kyljessä vaikka lautasella muutenkin on jo neljäsosa hiilihydraattiravintoa ja kulutus vähäistä, lähes päivittäinen saunaolut, muutama juustoviipale suuhun leiville laitettujen lisäksi, lasillinen tuoremehua aamupalalla tai vaikkapa maito(sokeri)kaakao iltapalalla. Yksittäisinä nämä eivät vie maata merelle, mutta yhdessä niistä kertyy päivän aikana iso virta. Mitkä ovat sinun pieniä puroja?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s